de top vijf thema-hotels van Las Vegas

Je kunt er veel over denken, maar over het algemeen zijn de meningen verdeeld over de thema hotels van Las Vegas. Je kunt het zien als: plezierig, extravagant of over-de-top kitsch. Desondanks is Las Vegas een architectonische droom. Je kan niet ontkennen dat Las Vegas het themagebonden entertainment naar een nieuw niveau heeft weten te brengen. Van Parijs tot New York en van Egypte tot Venetië, je kijkt je ogen uit!

Zelf deze hotels ontdekken? Boek vandaag nog een rechtstreekse KLM-vlucht!

Luxor Piramide
Het Luxor hotel is niet over het hoofd te zien, deze zwarte piramide maakt zeker indruk. Er zijn 4.405 kamers en 471 suites aanwezig in dit magnifieke hotel, gelegen aan the Strip. Voor de Luxor Piramide staat een replica van de iconische sfinx, die als ingang van het hotel dient. Bij aankomst is er een volledig Egyptisch decor met beelden van Anubis en andere Egyptische goden. De hotelkamers zijn in de zijdes van de piramide gebouwd met een algemene hal in het midden. Alsof dit hotel nog niet uniek genoeg is bezit de piramide ook over de sterkste lichtstraal ter wereld. Deze straal is niet alleen fascinerend, maar wordt zelfs gebruikt door piloten als herkenningspunt. Binnen in Luxor vind je ook The Atrium Showroom, hier zijn onder andere optredens van de welbekende Blue Man Group en awards-winnende komiek Scott Thompson (beter bekend als Carrot Top).

Paris Las Vegas
Ga op een trip naar the City of Lights, Parijs. Gelegen aan the Strip van vind je het hotel Paris Las Vegas. Geheel compleet met Eiffeltoren, Arc de Triomphe en Franse architectuur. Als je verblijft in dit hotel of als je er alleen langs gaat is klimmen naar de top van de Eiffeltoren een must. Vanaf dit 165 meter hoge gebouw heb je een overweldigend uitzicht over de Las Vegas Strip en kijk je neer op de fonteinen van The Fountains of Bellagio. De normale kamers zijn vrij standaard gedecoreerd. Voor het complete Parijs gevoel moet je al snel € €1500,- betalen. De Louis XV Suite is bijvoorbeeld geheel gedecoreerd in stijl van de Franse Revolutie. Om de ervaring helemaal compleet te maken is er nog Le Boulevard, voorzien van entertainment, restaurants en winkels is ook hier genoeg te doen.

New York-New York
De New York skyline is een van de bekendste en meest herkenbare van de wereld. New York-New York Hotel heeft dan ook niet voor niets deze skyline en meerdere highlights van deze mooie stad op schaal gereproduceerd. De skyline, het Vrijheidsbeeld, Grand Central Terminal en de Brooklyn Bridge zijn allemaal aanwezig. New York-New York heeft speciaal een attractie gecreëerd die je langs alle bezichtigingen brengt. Je kunt een ritje maken in “The Roller Coaster”. Deze achtbaan brengt je met een snelheid van meer dan 100 km p/u langs alle plekken, zowel binnen als buiten het hotel.

The Venetian
De kanalen van Venetië dienen als inspiratiebron voor het hotel The Venetian. In dit vijfsterrenhotel vind je de meest iconische bezienswaardigheden die Venetië te bieden heeft, zoals de Rialto Bridge, een imitatie van de kanalen, gondels en gondeliers, de Piazza San Marco, Palazzo Ducale, de Lion of Venice en St. Mark’s Campanile. The Venetian bezit over een gigantisch winkelcentrum met 80 internationale restaurants en boetieks. Daarnaast zijn er in dit hotel meer dan 4.000 kamers, 10 buitenzwembaden, meerdere fitnessruimtes, spa-diensten en een 40 meter lange klimmuur. Ook kan je in dit hotel al je grote idolen ontmoeten in Madame Tussauds Las Vegas.

Excalibur hotel
Voel je een ware koning en stap in het kasteel van het land van Camelot. Het Excalibur hotel heeft onder andere een aantal spectaculaire shows voor je in petto. Shows van gevechten tussen ridders in de King Arthurs Arena, de erg populaire Thunder From Down Under show en een eerbetoon aan de Bee Gees door The Australian Bee Gees Show. Verder zijn er in Excalibur vier zwembaden die tussen de torenhoge gebouwen in liggen, een volledig spa en zes restaurants. Benoemenswaardig is bijvoorbeeld Dick’s Last Resort, een restaurant in Excalibur waar het personeel met opzet onvriendelijk is tegen de gasten. Het klinkt misschien apart, maar dit is een uitermate populair restaurant door deze speciale manier van dineren. De inrichting van het hotel is vrij modern met een middeleeuws tintje. Er hangen kandelaren in de lobby en door het gehele hotel vind je relikwieën en andere objecten waarin de middeleeuwse sfeer van Camelot en Koning Arthur naar voren komt.

Word jij ook helemaal enthousiast van deze hotels? Boek dan gemakkelijk en snel een Citytrip Las Vegas. Wil je Vegas graag combineren met een rondreis door Amerika? Kijk dan ook eens in dit overzicht met reizen.

 

 


Deel dit bericht

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM