Best of the West Camperreis

Camperreis, 21 dagen

Ontdek alles over deze reis met KLM naar Las Vegas

Met deze 21-daagse camperreis combineer je niet alleen Las Vegas met de nationale parken in de buurt, maar ga je op ontdekkingspad langs de gehele westkust. Begin de reis met de rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam naar Las Vegas, haal de camper op en begin aan je reis. 

Je start de reis in Las Vegas, waar je 1 nacht verblijft. Kom rustig bij van de vlucht en geniet van al het moois dat de Strip te bieden heeft. De volgende dag haal je de camper op en begin je aan de reis.

De eerste stop van deze reis is Zion, waar je 1 nacht zult verblijven. De rode rotswanden vormen een mooi contrast met de groene oase langs de rivier. Vervolgens reis je door naar Bryce Canyon voor 1 nacht. Met de camper heb je toegang tot het park via de 29 kilometer lange Rim Road.

Na Zion en Bryce vertrek je naar het volgende nationale park, Arches. Rode rotsen, prachtige bogen, grillige vormen, het lijkt op een door architecten nauwkeurig uitgedachte droomplek. Na 2 nachten zul je ook een nacht verblijven in Monument Valley.

Vervolgens vertrek je naar de Grand Canyon, misschien wel het meest bekende nationale park van de Verenigde Staten. Je zult 1 nacht nabij de Grand Canyon verblijven. Vervolgens ga je op pad richting de westkust met tussenstops in Sedona en Joshua Tree, waar je op beide plekken 1 keer zult overnachten.

Na alle natuurgebieden is het tijd voor wat stedelijke gezelligheid met 2 overnachtingen in Los Angeles. Geniet van het mooie weer, het strand en alle bezienswaardigheden van de stad. Vervolgens ga je via San Simeon naar San Francisco, waar je ook 2 nachten zult verblijven.

Na een totaal van 5 nachten in deze 3 steden is het tijd om jezelf weer onder te dompelen in de natuur, met bezoekjes aan Yosemite National Park en Mono Lake, waar je 3 nachten zult verblijven.

Je sluit de reis af waar je hem ook bent begonnen, in Las Vegas. Lever de camper in en geniet nog 2 nachten van al het moois de stad te bieden heeft, voordat je weer in het KLM vliegtuig stapt en terug reist naar Amsterdam.

Details van deze reis

Bestemming

West-Amerika

Thema

Camperreis

Reisduur

21 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Camper

Extra's

  • Begin en eindig de reis in Las Vegas
  • Camper: Cruise America type C-25 of C-28
  • Altijd inclusief rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam naar Las Vegas vv

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM