Camperreis Rockies & Prairies

Camperreis, 23 dagen

Ontdek alles over deze reis met KLM naar Las Vegas

Je vertrekt vanuit Amsterdam met KLM en komt aan in Las Vegas. Hier verblijf je 1 nacht, haal je de volgende ochtend de camper op en begin je aan een unieke 23-daagse reis die je langs de nationale parken, de prairies en de Rockies brengt.  

Na het ontdekken van Vegas stap je in de camper en begin je aan de reis, met als eerste bestemming de Grand Canyon, een vergezicht van meer dan vierhonderd kilometer lang. Maak een rondvlucht, rijd langs de kloofrand of geniet van de zonsondergang. Vervolgens reis je door naar Arches National Park met een tussenstop van 1 nacht in Page.

Je begint hierna de tocht naar het noorden met als eerste stop de Black Canyon of the Gunnison, een van de langste, diepste en smalste kloven ter wereld. Na 5 dagen in de nationale parken heb je een stop van 1 nacht in Denver en reis je daarna door naar de imposante Rocky Mountains, waar je 2 nachten zult verblijven.

Na Rocky Mountain National Park is het de beurt aan cowboystad Cheyenne, de hoofdstad van de staat Wyoming. Vanuit Cheyenne reis je door naar Custer State Park, waar je Amerika’s grootste bizonkuddes kunt vinden en naar Rapid City, die als perfecte uitvalsbasis dient voor een bezoek aan Mount Rushmore. De laatste plaats in Wyoming die je bezoekt is Sheridan.

Vervolgens reis je door naar Yellowstone National Park, dat vooral bekend staat om de duizenden geisers die je er kunt vinden. Je verblijft hier 2 nachten en reist dan door naar Grand Teton vlak onder Yellowstone. Hierna staat een bezoek aan de hoofdstad van Utah, Salt Lake City op het programma, waar je 1 nacht verblijft. Na Salt Lake reis je door naar Bryce Canyon National Park, met een van de mooiste canyons van Amerika en Zion National Park, bestaand uit een grote kloof, uitgeslepen in een rotsplateau door de Virgin-rivier.

Na het bezoek aan Bryce Canyon en Zion lever je ’s ochends de camper in en besteed je de laatste dag en nacht in Las Vegas, voordat je terug vliegt met de rechtstreekse KLM-vlucht naar Amsterdam.

Details van deze reis

Bestemming

West-Amerika

Thema

Camperreis

Reisduur

23 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Camper

Extra's

  • Camper: Cruise America type C-25 of C-28
  • Altijd inclusief rechtstreekse KLM-vlucht Amsterdam - Las Vegas vv

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM