Highlights of the West

Rondreis, 16 dagen

Ontdek alles over deze reis met KLM naar Las Vegas

Tijdens deze 16-daagse autorondreis krijg je een goede indruk van de hoogtepunten van het zuidwesten van de Verenigde Staten. Je bezoekt vier staten en ziet onderweg wereldsteden als San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Bovendien maak je kennis met verschillende Nationale Parken en vlieg je rechtstreeks met KLM naar Las Vegas.

Je vertrekt vanuit Amsterdam en komt aan in Las Vegas. Na aankomst haal je meteen de auto op op het vliegveld en begin je met een overnachting in Las Vegas, waar je ruim de tijd hebt om de shows, evenementen en hotels van de Strip te ontdekken.

Na Las Vegas rijd je door richting de Sierra Nevada, met een tussenstop van een nacht bij Mono Lake. Hoog in de Sierra Nevada ligt Yosemite National Park. Naast bergen, gletsjers en watervallen bestaat Yosemite uit meren en bossen met ’s werelds grootste sequoiabomen.┬áNa 2 nachten in Yosemite rijd je in ongeveer 4 uur naar San Francisco, waar je ook 2 nachten zult verblijven. San Francisco is natuurlijk bekend vanwege typische kenmerken als de lange Golden Gate Bridge, de kabeltrams en de steile straten die in een recht patroon over de heuvels golven.

Via Carmel en Monterey rijd je langs de westkust richting het zuiden en kom je aan in Los Angeles. Je hebt hier 1 overnachting, waardoor je de tijd hebt om bijvoorbeeld Hollywood en de Walk of Fame te bezoeken. Vervolgens rijd je door naar Lake Havasu, waar je heerlijk kunt genieten van de stranden en het water en even kunt bijkomen van de reis.

Nadat je de tocht langs de westkust hebt gedaan is het tijd om de nationale parken van West-Amerika te bezoeken, beginnend in de Grand Canyon, een enorme kloof die in miljoenen jaren tijd werd uitgesleten door de Colorado-rivier. Vervolgens rijd je door naar Bryce Canyon, een van de mooiste canyons van Amerika. In de hoefijzervormige kloof staan door erosie gevormde muren en torens in uiteenlopende kleurschakeringen.

Het laatste nationale park waar je verblijft is Zion National Park, alvorens je weer bij het beginpunt aankomt, Las Vegas. Je hebt hier nog 1 nacht om te genieten van al het moois van de stad. Vervolgens rijd je terug naar de luchthaven, lever je de huurauto in en vlieg je met de KLM-vlucht terug naar Amsterdam.

Details van deze reis

Bestemming

West-Amerika

Thema

Rondreis

Reisduur

16 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Huurauto

Extra's

  • Huurauto inbegrepen bij deze reis
  • Altijd inclusief rechtstreekse KLM-vlucht Amsterdam - Las Vegas vv

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM