KLM Package Deal naar Las Vegas

Citytrips, 7 dagen

Ontdek alles over deze reis met KLM naar Las Vegas

Viva Las Vegas! Enorme casino’s, spectaculaire shows en luxe hotels die je verbeelding te boven gaan: Las Vegas is een speelparadijs voor volwassenen. Beproef je geluk aan de Strip, maak een excursie naar de Grand Canyon of pak een concert mee in het beroemde Park Theater. Boek nu een KLM Package Deal en ontdek de magie!

Wil je de zekerheid van een complete vakantie voor een scherpe prijs, inclusief de beste hotels (vanaf 3-sterren), All Inclusive autohuur en een KLM-vlucht naar keuze? Boek dan nú je vakantie met KLM Package Deals. Bovendien is het bij KLM Package Deals mogelijk om aan te geven dat je voor slechts een deel van de reis een hotel nodig hebt. Dit geeft je alle vrijheid om ook andere plekken in West-Amerika te ontdekken tijdens je reis naar Las Vegas!

Details van deze reis

Bestemming

Las Vegas

Thema

Citytrips

Reisduur

7 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Mogelijkheid voor bijboeken huurauto

Hotel

Vanaf 3 sterren

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM