The Great West Las Vegas

Rondreis, 23 dagen

Ontdek alles over deze reis met KLM naar Las Vegas

Deze reis beschikt zonder enige twijfel over de meeste hoogtepunten van West-Amerika met een zeer vol programma. Vlieg met KLM naar Las Vegas en ontdek tijdens deze 23-daagse reis per huurauto de schoonheid van West-Amerika.

The Great West is al jaren het populairste pakket naar West-Canada op TUI. In een rustig tempo bezoek je alle belangrijke nationale parken in dit deel van het land, zoals de Grand Canyon, Bryce Canyon, Death Valley en Yosemite. Daarnaast staan fameuze steden als Las Vegas, Los Angeles, San Diego en San Francisco op het programma. En om het helemaal af te maken komt de Highway 1 ook aan bod, de schilderachtige kustweg langs de Pacific. Wie weet, spot je wel een walvis.

Je begint de reis met 1 overnachting in het altijd bruisende Vegas. Ontdek de Strip, ga naar één van de vele shows en geniet van de atmosfeer. Nadat je bent bijgekomen van de vlucht ga je op pad langs de nationale parken.

Je begint met Death Valley, waar je 1 nacht zult verblijven. Vervolgens ga je naar iets koelere omstandigheden met 2 overnachting in Mammoth Lakes. Ook is dit de ideale uitvalsbasis om de mooiste plekken van Yosemite National Park te ontdekken. Via Lake Tahoe rijd je vervolgens door naar Reno, voordat je via de Californische wijnstreek richting de volgende grote stad aankomt, San Francisco.

Vanaf deze kant van de westkust daal je nog een groot stuk richting Los Angeles, met tussenstops (inclusief overnachtingen) in San Simeon en Ventura. Na 2 overnachtingen kom je vervolgens aan in Los Angeles, waar je 3 nachten de tijd hebt om de stad te ontdekken en te genieten van het strand en alle andere bezienswaardigheden. Na LA bezoek je San Diego en Palm Springs, waar je op beide locaties 1 nacht zult verblijven.

De laatste grote stad die je bezoekt voordat je weer de natuur intrekt is Phoenix. Na Phoenix is het namelijk tijd om Sedona, Oak Creek Canyon en de Grand Canyon te bewonderen, met overnachtingen in Flagstaff en Page. Je eindigt de rondreis in Bryce Canyon National Park, voordat je terugreist naar Las Vegas. Hier zul je nog 1 nacht verblijven en de volgende ochtend lever je de huurauto in op het vliegveld en vertrek je met KLM richting Amsterdam.

Details van deze reis

Bestemming

West-Amerika

Thema

Rondreis

Reisduur

23 dagen

Klasse van accommodatie

Transport ter plekke

Huurauto

Extra's

  • Tijdelijk ontvang je een gratis upgrade naar een Fullsize autohuurtype
  • Je ontvangt voor vertrek een Nederlandstalige Travelkit met uitgebreid informatiepakket
  • Altijd inclusief rechtstreekse KLM-vlucht van Amsterdam - Las Vegas vv

Op de kaart

Deel deze deal

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM