Vluchtinformatie KLM

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam (AMS) vlieg je in 10 uur en 40 minuten rechtstreeks met KLM naar McCarran International Airport (LAS)! Boek je jouw reis naar Las Vegas via één van de touroperators op Lasvegasdeals.nl, dan is 1 stuk ruimbagage per persoon standaard inbegrepen in de prijs. Uiteraard kan je ook direct via de website van KLM een ticket boeken naar Las Vegas! Dat kan al vanaf €611 p.p.

Boek nu direct jouw KLM-vliegticket naar Las Vegas

Goed om te weten

Vliegtijden
Op dinsdag, donderdag (tot eind oktober, januari en februari), vrijdag (november en december), zaterdag (januari en februari) en zondag stap je in Amsterdam aan boord van de Boeing 787-9 van KLM die je comfortabel naar Las Vegas brengt. De afstand bedraagt 8583 km en aan boord kun je gebruikmaken van de inflight entertainment en worden er maaltijden geserveerd. Vertrektijd in Amsterdam is 12.30 of 12.35 uur. Je komt in Las Vegas aan om 14.10 of 14.15 uur lokale tijd.

Luchthaveninformatie
Jouw reis begint op McCarren International Airport, dat op slechts 15 km ten zuiden van de stad ligt. De luchthaven van Las Vegas heeft een aantal winkels, bars en restaurants. Er zijn ook pinautomaten, een bank met alle bijbehorende diensten en geldwisselfaciliteiten in de aankomst- en vertrekhallen. Er rijden regelmatig bussen van en naar de luchthaven, het centrum van Las Vegas en The Strip, met haltes bij de meeste hotels. Autoverhuurbedrijven die zijn vertegenwoordigd bij de luchthaven zijn onder andere Avis, Budget, Dollar en Hertz. Taxi’s kunnen gevonden worden buiten de aankomsthal van luchthaven McCarran in Las Vegas; ten oosten van de bagageband, buiten bij uitgangen 1-4.

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM