Over Las Vegas Deals

Las Vegas Deals is een initiatief en project van Zapper PR (onderdeel van de Zapper Group), in samenwerking met Visit Las Vegas en KLM. Met Las Vegas Deals willen wij mensen inspireren om de stad te bezoeken en/of als startpunt gebruiken voor een rondreis door West-Amerika. De regio kenmerkt zich door indrukwekkende steden als Las Vegas in combinatie met de fantastische nationale parken en natuur in de omgeving. In samenwerking met verschillende Nederlandse reisorganisaties hebben we pakketten samengesteld die jou de kans geven op een unieke reis door West-Amerika.

Vanaf juni vliegt KLM rechtstreeks naar Las Vegas met vluchten die 3 keer per week vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol.

Contact
Wil je meer informatie over het Las Vegas Deals project of andere projecten van Zapper PR? Bezoek onze website! Voor inhoudelijke vragen over de pakketten van de reisorganisaties kan je direct opnemen met hen via deze pagina.

Adres
Zapper Group bv
Silodam 183
1013 AS Amsterdam

Disclaimer

Hieronder vind je de disclaimer van Las Vegas Deals, beschermde handelsnaam van de Zapper Group bv. De informatie op de website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. Las Vegas Deals is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van Las Vegas Deals zijn vanaf-prijzen op basis van 1, 2, 4 of 6 personen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketten zijn te vinden op de websites van de desbetreffende reisorganisatie.

Lees hier ons privacybeleid

Vlieg met KLM rechtstreeks naar Las Vegas!

Comfortabel vliegen naar Las Vegas, dat doe je met de nieuwe verbinding van KLM. Vanaf 6 juni 2019 vertrekt er iedere donderdag en zondag een vlucht. Vanaf 2 juli komt daar op dinsdag nog een vlucht bij. Deze zomer, herfst of winter naar Las Vegas?

Boek nu je ticket

Waarom kiezen voor Las Vegas?

  • Een plek zoals je nog nooit eerder zag
  • Stad vol glitter, glamour, shows, lekker eten en meer!
  • Toegangspoort tot het westen van de VS
  • Prachtige nationale parken in de omgeving
  • Vlieg rechtstreeks met KLM